Skip to content

Laura Borràs, presidenciable de Junts

COMUNICAT D’ACCIÓ PER LA REPÚBLICA ARRAN DE L’ELECCIÓ DE LAURA BORRÀS COM A PRESIDENCIABLE DE JUNTS

Tancada aquest diumenge la primera part del procés de primàries de Junts per Catalunya, amb l’elecció de Laura Borràs com a presidenciable a les eleccions del pròxim 14 de febrer, Acció per la República declara que:

1. La participació del 76% dels militants en la votació reflecteix una alta mobilit-zació i un nivell de compromís que confirmen la necessitat que hi havia d’un projecte polític diferent i trencador.

2. L’elecció de Laura Borràs amb més del 75% de vots favorables demostra que els associats volen un lideratge nou, femení, progressista i certament transversal.

3. Junts no és cap refundació de projectes anteriors, sinó l’eina nova amb què farem front als dos grans reptes de la societat catalana: primer, plantar cara a la crisi econòmica i social derivada de la pandèmia de covid, agreujada per quaranta anys de mala democràcia i d’espoli fiscal, i, segon, fer-ho tan aviat com sigui possible amb els recursos de què disposen els estats independents.

4. Encoratgem Laura Borràs a continuar marcant la diferència en les maneres de fer política demostrant tota la força que té per liderar un projecte capaç de portar el país fins a la llibertat.

5. Desitgem que la segona part del procés de primàries, que comença avui, reforci encara més Junts i acabi de donar a les seves llistes electorals caràcter guanyador, amb el punt d’equilibri entre experiència política i renovació d’idees que l’ha de caracteritzar.

Barcelona, 30 de novembre del 2020

 

Comunicat de felicitació a Laura Borràs (pdf)

Back To Top