skip to Main Content

Acció per la República és una organització independent que es finança exclusivament amb les aportacions dels seus socis i donacions de particulars. La quota és de 75 € semestrals, que també es pot satisfer mensualment (12,5 €). Si et vols fer soci i aquest import és excessiu per a tu, pots acollir-te a la quota mensual bonificada de 6 € durant el primer any.

En associar-te esdevens afiliat d’Acció per la República, amb dret a participar en les activitats del partit i en els òrgans de govern i representació, a exercir el dret de vot i a assistir a l’Assemblea Nacional, a participar en l’elaboració de programes electorals, a ser elector dels càrrecs polítics i públics, a rebre rendició de comptes i avaluar l’acció política del partit.

També te’n pots fer simpatitzant. Els simpatitzants tenen dret a participar en els actes i les activitats oberts als afiliats del partit, a rebre’n informació i formació, a elevar-hi consultes i propostes, a assistir a les reunions de les assemblees on constin inscrits, a participar en les votacions establertes prèviament pel Consell Nacional del partit.

Vols col·laborar amb nosaltres? Acciona’t per la República!

Vull fer-me'n soci

Tria quina modalitat de quota vols pagar i fes-te soci d’Acció enviant-nos les teves dades i fent el pagament amb targeta.

Vull fer-me'n simpatitzant

Si vols estar al dia de les novetats d’Acció només has d’omplir un breu formulari.

Vull fer una aportació

Si ets soci d’Acció i vols fer una aportació econòmica pots fer-ho des del teu compte personal de la intranet.

Back To Top