Skip to content

Agustí Colomines: El Govern de les porres

Cada vegada entenc menys la política catalana. Crec que és un sentiment compartit per molta gent. Tothom comença a veure que el rei va despullat perquè, i aquí he de donar la raó a Jaume Asens, és contradictori que ERC i JxCat convoquin la multitud a manifestar-se a l’aeroport del Prat i que alhora hi enviïn els Mossos d’Esquadra per rebre-la a bastonades. Com que em refio del meu amic Oriol Izquierdo, company en moltes lluites i ex-director general, com jo, de la Generalitat de Catalunya, i per tant amb un alt sentit institucional, el seu article sobre l’agressió d’un mosso contra ell a l’aeroport em val més que totes les explicacions que em pugui donar el conseller de torn o la portaveu del Govern.

https://www.elnacional.cat/ca/opinio/agusti-colomines-porres-govern_431285_102.html

Back To Top