Skip to content

Junts x la República amb el president Carles Puigdemont

Junts per la República demana el vot per al president Puigdemont a Europa i per a les candidatures independentistes a les eleccions locals

Davant la doble convocatòria d’eleccions del pròxim diumenge 26 de maig, Junts per la República vol manifestar:

  1. Que dona suport, a les eleccions al Parlament europeu, a la candidatura Lliures per Europa-Junts per Catalunya que encapçala el president Puigdemont i els consellers Antoni Comín Clara Ponsatí.
  2. Que votar la candidatura del president és fer possible que tres dels exiliats polítics siguin els portaveus del moviment independentista al Parlament Europeu per ajudar a construir una Europa del pobles lliures i el reconeixement del dret a l’autodeterminació.
  3. Que dona suport, a les eleccions locals, a les candidatures independentistes de partits, coalicions o agrupacions, algunes de les quals —com la de Junts per Catalunya a Barcelona amb Ferran Mascarell— incorporen associats de Junts per la República.
  4. Que el diumenge 26 de maig la ciutadania de Catalunya té el repte de tornar a demostrar que la majoria social republicana independentista i de progrés és majoritària en vots arreu del territori català i a Europa.

Barcelona, 13 de maig de 2019

Back To Top