Skip to content

Laura Borràs, la nostra candidata per a Junts

COMUNICAT D’ACCIÓ PER LA REPÚBLICA
DAVANT L’ELECCIÓ PER PRIMÀRIES DE CAP DE LLISTA DE JUNTS

Davant la imminent celebració de primàries per elegir la persona que encap-çalarà com a presidenciable la candidatura de Junts per Catalunya a les pròximes eleccions al Parlament, Acció per la República manifesta:

1. La satisfacció per la decisió d’emprendre un doble procés de primàries obertes per escollir presidenciable, d’una banda, i, de l’altra, per configurar amb el màxim de participació el conjunt de les llistes electorals.

2. La convicció que el procés de debat entre els precandidats Laura Borràs, Damià Calvet i Jordi Ferrés haurà estat una oportunitat única, que desitgem que s’aprofiti fins al final, per donar cohesió a Junts, per mostrar el caràcter transversal i integrador del projecte polític que defensem i per triar la persona més capacitada per liderar-lo des del futur govern i amb el màxim de suport popular.

3. La decisió de demanar el vot per a Laura Borràs, que, per formació, per trajectòria i per caràcter, com ha estat demostrant tot al llarg de la campanya, és qui pot pilotar ara mateix l’independentisme per conduir el país, amb ambició i sense renúncies, a sortir de la crisi social provocada per la pandèmia i a avançar cap a la plena llibertat.

Barcelona, 26 de novembre del 2020

 

Comunicat en suport a Laura Borràs (pdf)

Back To Top