Skip to content

Primera valoració de les primàries de Junts

COMUNICAT D’ACCIÓ PER LA REPÚBLICA DESPRÉS DE LA VOTACIÓ DE LA SEGONA URNA DEL PROCÉS DE PRIMÀRIES DE JUNTS

Completada aquest diumenge la segona part del procés de primàries de Junts per Catalunya, amb la selecció dels candidats que cobriran les primers posicions de les llistes a les eleccions del pròxim 14 de febrer, declarem:

1. La satisfacció per la contribució d’Acció per la República a unes votacions que han comptat amb una molt alta participació dels associats, que ha oscil·lat entre el 70% i el 80% segons les demarcacions electorals.

2. L’orgull per l’exercici de democràcia interna que ha suposat un procés que, tot i ser perfectible, ha fet possible que prop de 130 candidats presentessin les seves propostes davant la militància i el conjunt de la societat. D’aquesta manera Junts avança cap al model de partit radicalment democràtic, transversal i renovador que sempre hem defensat.

3. La certesa que l’executiva llegirà correctament els resultats per proposar a la ratificació dels socis una llista capaç de guanyar les eleccions del 14 de febrer sota el lideratge de Laura Borràs i el president Carles Puigdemont, trobant l’equilibri més ambiciós entre experiència política, renovació didees, expertesa sectorial, transversalitat ideològica i diversitat de perfils personals.

4. La convicció que aquest és el camí que permetrà recuperar la confiança d’una majoria d’electors per avançar amb Junts decididament i sense passos en fals cap a la independència i la proclamació definitiva d’una república progressista i socialment justa.

Barcelona, 14 de desembre del 2020

 

Primera valoració de primàries (pdf)

Back To Top